Μετράει ώρες στον Απόλλωνα ο Ισμαέλ

Μετράει ώρες στον Απόλλωνα ο Ισμαέλ

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ στην έδρα του και ο Βαλεριέν Ίσμαελ φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ελαφρά ταξιαρχία μετά από μόλις ένα επίσημο παιχνίδι.

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του για τη Super League, διότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λάρισα με 1-0. Το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στους βυσσινί σήμανε εξελίξεις στον Απόλλωνα, καθώς θεωρείται επιβεβλημένη η αποχώρηση του Βαλεριέν Ισμαέλ από τον πάγκο της ομάδας μετά από απόφαση της διοίκησης.

Η σχέση ανάμεσα στον Γερμανό τεχνικό και τους διοικούντες δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα. Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως μετράει μέρες πλέον ενώ οι διοικούντες τον Απόλλωνα τού έστειλαν το πρώτο μήνυμα με την απομόνωση των Σουλτς-Πετσόνι πριν μερικές μέρες, οι οποίοι είναι παίκτες που αποτελούν προσωπική του επιλογή, δεν έπεισαν στην προετοιμασία και προπονούνται με την Κ20.

Η ήττα από μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με τον Απόλλωνα φαίνεται πως ήταν το κύκνειο άσμα του Γερμανού, ενώ όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του θα είναι από την ελληνική αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ