O Νίκος Παπαδόπουλος στο to10.gr: «Ο Πρίγιοβιτς βρήκε εμένα κι όχι εγώ τον Πρίγιοβιτς» (vid)

O Νίκος Παπαδόπουλος στο to10.gr: «Ο Πρίγιοβιτς βρήκε εμένα κι όχι εγώ τον Πρίγιοβιτς» (vid)

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε μέσα από to10.gr για την φάση του πέναλτι και την δική του εμφάνιση στο ματς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 με γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από το σημείο του πέναλτι. Αμέσως μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, υπήρξε μια συζήτηση για το αν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ρέφερι του αγώνα, πήρε την σωστή απόφαση στην ανατροπή του Σέρβου επιθετικού του Δικεφάλου, από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Νίκο Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος μίλησε μέσα από to10.gr για τη φάση του πέναλτι, αλλά και για την δική του απόδοση στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος εξηγεί τι έγινε στη φάση του πέναλτι: «Δεν βρίσκω εγώ τον Πρίγιοβιτς, ο Πρίγιοβιτς βρίσκει εμένα. Το βίντεο υπάρχει ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Ερωτηθείς για την εμφάνιση της ομάδας του ανέφερε τα εξής: «Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος του αγώνα, δημιούργησε φάσεις. Όμως μετά το γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε εμείς περισσότερες φάσεις κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει εύκολα την ισοπαλία. Θεωρώ τη νίκη την διαμόρφωση ο διαιτητής. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και μπορούσαμε να την πάρουμε. Από την προσπάθεια μας ήμασταν ικανοποιημένοι. Η ομάδα ήταν πολύ καλή. Ο παράγοντας τύχη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, παίζει τεράστιο ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ