Ο Δημήτρης Πέλκας στο to10.gr: «Να γράψουμε ιστορία με τη Μπενφίκα» (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας στο to10.gr: «Να γράψουμε ιστορία με τη Μπενφίκα» (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας, μίλησε μέσα από to10.gr για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπενφίκα λέγοντας πως «ο Δικέφαλος να γράψει την Τετάρτη ιστορία με χρυσά γράμματα».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης από τον πάγκο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, θεώρησε πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι περισσότερο απαραίτητος στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Γι’ αυτό τον λόγω αποφάσισε να του δώσει κάποιες ανάσες πριν τη μεγάλη «μάχη» με τους Πορτογάλους στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο Πέλκας μίλησε στο to10.gr αρχικά για τη νίκη του Δικεφάλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. «Δεν ήταν εύκολο στο να έχουμε 100% το μυαλό μας στο παιχνίδι με τον Αστέρα γιατί υπάρχει μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς αυτό με τη Μπενφίκα που θα κρίνει τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε και μπήκαμε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Για 70-75 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, χάσαμε ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ εκτός από τη φάση του πέναλτι. Μετά λίγο χαλαρώσαμε είτε λόγω Μπενφίκα, είτε λόγω κούρασης. Το καλό για την ομάδα μου είναι ότι κερδίσαμε πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και κοιτάζουμε την επόμενη αναμέτρηση».

Για το γεγονός ότι είδε το παιχνίδι από τον πάγκο, αλλά και για την αναμέτρηση που έρχεται και είναι με τη Μπενφίκα στον επαναληπτικό του 1-1 στο Ντα Λουζ.

«Είναι δύσκολο να βλέπεις ματς από τον πάγκο. Όμως αυτή την απόφαση πήρε ο προπονητής μου και είναι απόλυτα σεβαστή. Όλοι ξέρουμε τι σημασία αυτού του αγώνα με την Μπενφίκα. Δεν φτάνει να δώσουμε μόνο το 100% των δυνατοτήτων μας χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση και την είσοδό μας στους ομίλους του Champions League. Να γράψουμε ιστορία με χρυσά γράμματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ