Πόνσε : «Με τον Μάρκο καταλαβαινόμαστε»

Πόνσε : «Με τον Μάρκο καταλαβαινόμαστε»

Ο Εζέκιελ Πόνσε μίλησε για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, την πολύ καλή συνεργασία του με τον Μάρκο Λιβάγια αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Στην άψογη συνεργασία που αρχίζει να έχει με τον Μάρκο Λιβάγια αναφέρθηκε με δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα ο Εζέκιελ Πόνσε. Ο Αργεντινός, ευχαρίστησε τον Κροάτη όπως και όλους τους συμπαίκτες του και δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

-Για την συνεργασία του με τον Μάρκο Λιβάγια:

Είμαι χαρούμενος για την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα, είμαι χαρούμενος και για την συνεργασία με τον Μάρκο, νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε αρκετά, αρχίζει και καταλαβαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Μάρκο αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν για να σκοράρω και είμαι πραγματικά χαρούμενος για το ντεμπούτο μου.

-Αν με την εμφάνιση του έστειλε μήνυμα στον προπονητή εν όψει της Τρίτης, όσον αφορά την ετοιμότητα του;

Αυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ είναι να βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση, ο προπονητής είναι αυτός που πάντα αποφασίζει ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα στην δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που ήθελα να επαναλάβω, είναι να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την καλή αρχή.

-Αισθάνεται ότι θα έχει την ίδια παρουσία με τον Αραούχο στην ΑΕΚ, ίσως να τον ξεπεράσει κιόλας;

Ο πρώτος μου στόχος από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να δουλεύω και να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρά είναι στόχος μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όταν ήρθα έμεινα έκπληκτος με την ποιότητα των παικτών που έχει η ομάδα, οπότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω.

Βάζει ένα ταβάνι στα γκολ που θα πετύχει;

Το μόνο σίγουρο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι εγώ θα δουλεύω καθημερινά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να βελτιωθεί και η ομάδα και εγώ σε προσωπικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ