Ράσταβατς : «Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε»

Ράσταβατς : «Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε»

Ο τεχνικός τς Ξάνθης είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του είχε αργή μετάβαση στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει.

Η Ξάνθη μπήκε με το… αριστερό στο νέο πρωτάθλημα, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της από τον αποδυναμωμένο Παναθηναϊκό. Ο Μίλαν Ράσταβατς παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απόψε, με κυριότερο την αδυναμία να δημιουργήσει στον επιθετικό τομέα.

«Είχαμε διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είχαμε την ικανότητα να δημιουργήσουμε αρκετές επιθέσεις και δεν είχαμε διάρκεια στην επίθεση. Αυτή η αργή μετάβαση που είχαμε με την μπάλα έδωσε αρκετό χρόνο στον Παναθηναϊκό για να το αντιμετωπίσει», είπε ο Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού.

Ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς είπε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν περίπου στο 50-50 και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για να κερδίσουν. Δεχτήκαμε ένα γκολ από τον παίκτη του Παναθηναϊκού γεγονός που έκανε δύσκολο το να ισοφαρίσουμε ή ακόμα και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ