
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 4-2 από την Μότορ Λούμπλιν εμφανίζοντας πολλές αδυναμίες αμυντικά.
Βαριά ήττα, έστω και φιλικού χαρακτήρα, για τον Αστέρα Τρίπολης, με 4-2 από την Μότορ Λούμπλιν! Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη «πλήρωσε» τα μεγάλα αμυντικά κενά που παρουσίασε σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ενώ επιθετικά ήταν πιο καλή κι εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσε είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα.
Οι Πολωνοί κατάφεραν στις δικές τους καλές στιγμές να είναι άκρως αποτελεσματικοί. Προηγήθηκαν στο 25′ με την κεφαλιά του Κζούμπακ, ενώ με την έναρξη δεύτερου μέρους πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Νταντάσοφ που τελείωσε σωστά μια αντεπίθεση.
Διαβάστε επίσης: «Τη μεγαλύτερη… βόμβα του καλοκαιριού στη Euroleague θα τη ρίξει ο Παναθηναϊκός»
Στο 55′ ήρθε το 3-0 από τον Κάρασεκ και κάπου εκεί οι Αρκάδες άρχισαν ν’ αντιδρούν. Στο 73’ ο Γιοακίνι με διπλή προσπάθεια μείωσε σε 3-1, ενώ 4 λεπτά μετά ήρθε το 3-2 από τον Κετού. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη βρήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει και σε μία δική τους αντεπίθεση οι Πολωνοί βρήκαν τον τρόπο να «κλειδώσουν» τη νίκη τους με το τελικό 4-2.
H σύνθεση του Αστέρα:
Α’ Ημίχρονο: Τσιντώτας, Castano, Sipcic, Alho, Sylla, Mumo, Eder, Alagbe, Εμμανουηλίδης, Καλτσάς, Macheda
Στο 46′ μπήκαν οι: Τριανταφυλλόπουλος, Yablonski, Ketu
Στο 62′ μπήκαν οι: Κακαδιάρης, Ketu, Τζανδάρης, Πομόνης, Τζίμας, Okoh, Φρόκου, Καλλαντζή