Εχει δώσει το «ΟΚ» η Σουόνσι για Νάρσινγκ –Μένει ο Ραϊόλα

Εχει δώσει το «ΟΚ» η Σουόνσι για Νάρσινγκ –Μένει ο Ραϊόλα

ΑΕΚ και Σουόνσι τα βρήκαν, προχωρούν οι συζητήσεις και με τον μάνατζερ του Νάρσινγκ.

Η ΑΕΚ έχει πρόθεση η απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ να τελειώσει νωρίς. Όσο πιο άμεσα γίνεται. Έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Σουόνσι για τον Ολλανδό ακραίο που μοιάζει ο «ιδανικός» εξτρέμ στα μάτια του Μαρίνου Ουζουνίδη για αυτό που θέλει.

Το κόστος φτάνει τα 2 εκατ.ευρώ για το deal με την ουαλική ομάδα που θέλει χρήματα και να «βγάλει» από πάνω της τέτοια συμβόλαια, μετά τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ. Για αυτό και δεν παίζει ο Νάρσινγκ φέτος.

Τι μένει; Η πλευρά του παίκτη. Ο Νάρσινγκ «ψήνεται» από την προοπτική Champions League και της διεκδίκησης τίτλων στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Μίνο Ραϊόλα δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση. Θέλει υπομονή, χρειάζεται επιμονή για το deal.

Ένα συμβόλαιο έχει πολλές λεπτομέρειες, πολλούς όρους, από αυτά που κάνουν… ξεχωριστούς κάποιους παίκτες και σχολαστικούς και κορυφαίους κάποιους μάνατζερ. Η ΑΕΚ μεγάλωσε ως κλαμπ και πλέον συνδιαλέγεται και με τόσο μεγάλα ονόματα. Και στόχος είναι μέχρι το βράδυ της Τρίτης, όταν θα παίζει με τη Βίντι τα… ρέστα της για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, να έχει τελειώσει την μεταγραφή Νάρσινγκ. Για να προχωρήσει… τρέχοντας μετά, αυτή του χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ