Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη ο αγιασμός του Ολυμπιακού (pics)

Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη ο αγιασμός του Ολυμπιακού (pics)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα σεζόν – Δείτε φωτογραφίες από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν, έχοντας πετύχει σημαντικές νίκες στην Ευρώπη απέναντι σε Λουκέρνη και Μπέρνλι και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδό του στους ομίλους του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι την Τρίτη θα αναχωρήσουν για την Αγγλία, με στόχο να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τελέστηκε παρουσία του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο καθιερωμένος αγιασμός.

Μαζί με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν στελέχη της ΠΑΕ και φυσικά οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Συγκεκριμένα, στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών, μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Παύλου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Πατήρ Δημήτριος, που τέλεσε τον αγιασμό στο «σπίτι» του Ολυμπιακού, ευχήθηκε στους Ερυθρόλευκους υγεία και επιτυχίες στη νέα σεζόν, ενώ η ευχή όλων ήταν η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει: στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ