«Ολυμπιακός, Ντιναμό Κιέβου και Ρεν για Φεγκουλί»

«Ολυμπιακός, Ντιναμό Κιέβου και Ρεν για Φεγκουλί»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό η Γαλατάσαραϊ ψάχνει αγοραστή για τον Αλγερινό μέσο και μία από τις ομάδες που τον έχει προτείνει είναι και ο Ολυμπιακός.

Μετά τον Μπονγκανί Ζουνγκού τα δημοσιεύματα από εξωτερικό μπλέκουν τον Ολυμπιακό και με την περίπτωση του Σοφιάν Φεγκουλί. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Γαλατάσαραϊ ψάχνει ομάδα να παραχωρήσει τον Αλγερινό μέσο, με τους Τούρκους να έχουν προτείνει τον παίκτη σε Ολυμπιακό, Ντιναμό Κιέβου και Ρεν.

Όπως και στην περίπτωση του Ζουνγκού, ωστόσο, τα συγκεκριμένα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν «φουλάρει» τη μεσοεπιθετική τους γραμμή με πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Αντίθετα, η Ντιναμό Κιέβου καλοβλέπει την περίπτωση του Φεγκουλί, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και το 2015, όταν ο παίκτης αγωνιζόταν στη Βαλένθια. Η μεταγραφή του, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον Αφρικανό το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίζει στην Τουρκία για χάρη της Γαλατάσαραϊ. Με τα χρώματα της «Τσιμπόμ» έπαιξε σε 33 ματς, στα οποία σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ