ΑΕΚ: Φουλ για τον ελεύθερο Γιαννιώτα!

ΑΕΚ: Φουλ για τον ελεύθερο Γιαννιώτα!

Η ΑΕΚ τρέχει να κλείσει τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ που αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό.

Μετά την πρόκριση της στους ομίλους του Champions League, η ΑΕΚ τρέχει να κλείσει τις μεταγραφικές εκκρεμότητες της. Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση τόσο ενός εξτρέμ όσο και ενός κεντρικού χαφ προκειμένου να έχει περισσότερες λύσεις ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα! Ο Έλληνας εξτρέμ που έπαιζε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Βαγιαδολίδ, έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους και η Ένωση κινήθηκε αστραπιαία για να συμφωνήσει μαζί του!

Ο Γιαννιώτας δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και ζήτησε να μην μπει όρος για μη μεταγραφή του σε άλλη ελληνική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο 25χρονος διεθνής είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η οικογένεια του έχει ΑΕΚτσήδικα αισθήματα και πως είχε μεγαλώσει με ίνδαλμα τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο Έλληνας εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Άρη, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το 2014 παραχωρήθηκε από τη γερμανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το 2015 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Το 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ από τους ερυθρόλευκους για δύο χρόνια, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Έλληνας εξτρέμ παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός αυτή τη φορά στη Βαγιαδολίδ, με την οποία πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν. Ο Γιαννιώτας δεν αγωνίστηκε λεπτό με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς δεν υπολογιζόταν από τους προπονητές των Πειραιωτών και φέτος αποφάσισαν από κοινού να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα Γιαννιώτα ούτε διαψεύδει, αλλά και ούτε επιβεβαιώνει το οτιδήποτε. Κάτι απολύτως λογικό μιας και στην ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν άμεσα την μεταγραφή με τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ