Γκόλιας : «Ποιοτικός ο Άρης, ο κόσμος του δίνει ώθηση»

Γκόλιας : «Ποιοτικός ο Άρης, ο κόσμος του δίνει ώθηση»

«Χαραγμένο ακόμη το γκολ που πέτυχα με τον Άρη», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αμυντικός.

Με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι του Άρη με τον ΑΕΛ, ο πρώην ποδοσφαιριστής του «Θεού πολέμου» και νυν των Θεσσαλών, μίλησε στο Yellow Radio 92.8. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του Πάκο Ερέρα, στον κόσμο της, ενώ αναφέρθηκε και στις δικές του αναμνήσεις τη διετία 2013-15

Αναλυτικά όσα είπε:

Σίγουρα είναι αρχή του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε και οι δύο ομάδες από νίκες, γνωρίζαμε από την κλήρωση του πρωταθλήματος ότι θα έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα για τα δύο εκτός έδρας. Σίγουρα η 2η αγωνιστική απέναντι στον Άρη θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για εμάς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα έρθουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε.

Για το φιλικό είπε: Είχαμε τις πρώτες επαφές στο φιλικό. Και οι δύο ομάδες είναι καινούριες. Παρόλα αυτά με το φιλικό δεν μπορούμε να βγάλουμε ιδιαίτερα συμπεράσματα λόγω του χλοοτάπητα. Οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετικοί και θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Για το πρωτάθλημα είπε: Από την στιγμή που υπάρχουν οι βαθμοί ανάμεσα μπορεί μία ομάδα να προηγηθεί, το “πρέπει” είναι διαφορετικό. Η κάθε ομάδα έχει στόχους από την αρχή του πρωταθλήματος και μέσα από κάθε αγώνα υπάρχουν αυτά τα πρέπει.

Για το ποιος είναι ο στόχος της Λάρισας είπε: Ο στόχος της ομάδας κάθε χρόνο είναι να ανεβαίνει ένα σκαλί και το καταφέρνει. Στόχος είναι να είμαστε μέσα στις 10 ομάδες και από εκεί και ύστερα άμα μπορούμε να πάμε πιο ψηλά με το καλό να έρθει. Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν υψηλούς στόχους. Από την στιγμή που πέφτουν τρεις ομάδες πρέπει να μαζευτούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι βαθμοί.

Για το πως βλέπει τον Άρη είπε: Όπως είπα και πριν και η ομάδα του Άρη και η δικιά μας είναι δύο καινούριες ομάδες. Έχουν έρθει πολλά παιδιά στην ομάδα και πρέπει να υπάρχει υπομονή από τους φιλάθλους. Ο Άρης στον αγώνα έδειξε ιδιαίτερη ποιότητα και συμμετοχή δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα έρθουμε καλά διαβασμένοι για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται.

Για τον κόσμο του Άρη είπε: Η αγάπη του κόσμου του Άρη για την ομάδα είναι γνωστό σε όλους. Πάντα ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα. Εμένα δεν μου φαίνεται άγνωστο ή περίεργο και από την άλλη πλευρά δεν με αγχώνει κιόλας. Σίγουρα θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας.

Για το τι έχει κρατήσει από τον Άρη είπε: Η ομάδα είναι μεγάλη και είναι τιμή να παίζει κάποιος γι’ αυτή την ομάδα. Επιτέλους επέστρεψε εκεί που της αξίζει. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο ώστε να γίνουν καλές κινήσεις και να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι η ομάδα να έχει μία καλή πορεία. Καλώς ή κακώς ήμουν στα μαύρα χρόνια της ομάδας που πολλοί θα ήθελαν από τον κόσμο να διαγράψουν από την μνήμη τους. Σαν ποδοσφαιριστής πήρα πάρα πολλά πράγματα, είδα το ποδόσφαιρο από μία άλλη πλευρά η οποία είναι ότι υπάρχει ευθύνη, την χαρά ή την λύπη που παίρνει ο κόσμος ανάλογα με το αποτέλεσμα της ομάδας. Μάθαμε ότι δεν φοράμε απλά μία φανέλα, παίρνουμε χρήματα και κάνουμε το χόμπι μας. Μπήκαν οι βάσεις μου και με βοήθησαν να ωριμάσω.

Για το γκολ που έβαλε ως αμυντικός είπε: Λόγω της θέσης μου δεν σκοράρω συνέχεια. Ήταν μεγάλη στιγμή για εμένα που μου έχει μείνει χαραγμένη. Πολλές φορές για να ανέβει η ψυχολογία μου κάθομαι και το βλέπω στο κινητό μου. Δεν ξέρω αν το θυμούνται κάποιοι αυτό το γκολ. Για εμένα ατομικά ήταν κάτι ξεχωριστό.

Για το Λαμία – Άρης είπε: Εννοείται παρακολούθησα τον αγώνα μιας και είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας μου. Άλλα τα φιλικά και άλλα τα επίσημα όπως είπα. Άλλος ο αγωνιστικός χώρος εκείνος και άλλος αυτός που θα παίξουμε την Κυριακή. Δεν θέλω να πω πολλά. Όλο το τεχνικό team και η ομάδα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής. Θα δούμε έναν καλό αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ