ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Ακόστα και Τριποτσέρη

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Ακόστα και Τριποτσέρη

Δύο μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών για την Λάρισα.

Δύο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί απέκτησαν τον Νόε Ακόστα και τον Θοδωρή Τριποτσέρη. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαια μονοετούς διάρκειας.

Ο Ακόστα είναι 34 ετών και έχει μακρά θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα με Ολυμπιακό Βόλου, Άρη, Λεβαδειακό, ξανά στον Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Πετρολούλ Πλοϊέστι.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 34χρονο αριστερό μέσο Noe Acosta Rivera. Ο Noe Acosta Rivera αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2011 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Λαμίας, με τη φανέλα της οποίας είχε 26 συμμετοχές», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Ο Τριποτσέρης είναι 32 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Ανόρθωση, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, ξανά στον Λεβαδειακό Δόξα Δράμας, Καβάλα, ΟΦΗ, ενώ τα 3,5 τελευταία χρόνια έπαιξε και πάλι στους Βοιωτούς.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Θοδωρή Τριποτσέρη. Ο Θοδωρής Τριποτσέρης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας (σεζόν 2010-11) και τα τρεισήμισι τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε στο ίδιο διάστημα 69 συμμετοχές», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Ελληνα στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ