Κοντα σε Λάμπρου ο Παναθηναϊκός

Σήμερα η κρίσιμη μέρα για τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος πλησιάζει περισσότερο από ποτέ στην επιστροφή του στους πράσινους.

Κοντα σε Λάμπρου ο Παναθηναϊκός | to10.gr

Σήμερα η κρίσιμη μέρα για τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος πλησιάζει περισσότερο από ποτέ στην επιστροφή του στους πράσινους.

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Λάζαρος Λάμπρου, ένα παιδί που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες των πράσινων. Οι επαφές μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα με την πλευρά τόσο του παίκτη, όσο και του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του νεαρού έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο 22χρονος επιθετικός δεν… ψήνεται στην ιδέα του εξωτερικού, αφού θεωρεί πως θα χρειαστεί να αποδείξει από την αρχή πράγματα για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ δεν είναι θετικός να παίξει σε δεύτερη κατηγορία. Αντίθετα, δείχνει αρκετά θετικός τις τελευταίες μέρες με την προοπτική του Παναθηναϊκού, στον οποίο τον γνωρίζουν καλά, ενώ και ο Δώνης έχει εξαιρετική γνώμη γι’ αυτόν.

Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να συζητήσουν σήμερα μαζί του για να πάρουν μία απόφαση από κοινού, την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και μεταξύ των δύο συλλόγων για το καθεστώς της μεταγραφής. Αν θα υπάρξει, δηλαδή, δανεισμός με οψιόν ή αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, όπως συνέβη και στις περιπτώσεις των Πούγγουρα, Βέργου και Καμπετσή.

 

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο