Δύο προτάσεις για Πρίγιοβιτς (pic)

Δύο προτάσεις για Πρίγιοβιτς (pic)

Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ασχολείται ο ξένος Τύπος καθώς θεωρούν πως δύο ομάδες από την Ευρώπη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Τούμπα καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του. Ο Σέρβος επιθετικός που πέτυχε το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τους Πορτογάλους σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων. Δημοσίευμα από την Πολωνία αναφέρει πως έχουν φτάσει στα γραφεία του Δικεφάλου δυο προτάσεις για την παραχώρηση του Σέρβου «killer».

Εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν φήμες πως η μία ομάδα είναι η Μπενφίκα που αναζητεί επιθετικό για να καλύψει τα κενά που έχει μετά τις πολλές απουσίες που έχει από τραυματισμούς. ενώ η δεύτερη είναι αυτή της Μπορντό, που φέρεται έτοιμη να προσφέρει στον Δικέφαλο το ποσό των εφτά εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, μια ημέρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Το τι θα γίνει με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς θα φανεί τις επόμενες ώρες. Αν οι προτάσεις πλησιάζουν τα 10 εκατ. ευρώ που θέλει ο ΠΑΟΚ ίσως να έχουμε την αποχώρηση του διεθνή επιθετικού. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες, όπου λήγει η μεταγραφική σεζόν.
Πάντως είναι λίγο τραβηγμένο το όλο θέμα καθώς στο Δικέφαλο δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα πολύτιμο «γρανάζι» από την μηχανή τους.

https://twitter.com/RomainCG75/status/1035092576335015936

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ