Κανονικά ο Πούγγουρας

Κανονικά ο Πούγγουρας

Ευχάριστο νέο για τον Δώνη η επιστροφή του Πούγγουρα ειδικά μετά τον τραυματισμό του γιου του Χρήστου και του Οικονόμου.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης σε κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία.

Μία ευχάριστη εξέλιξη για τον 49χρονο τεχνικό του «τριφυλλιού». Διότι μετά την απουσία του γιου του Χρήστου στη μεσαία γραμμή και μετά τη δεδομένα απουσία και του Οικονόμου, αν έλειπε και ο Πούγγουρας, τότε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Με τους Πούγγουρα, Κολοβέτσιο έτοιμους, την τρίτη θέση αναμένεται να πάρει ο Γιόχανσον. Αν έλειπε ο Πούγγουρας, τότε ή θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ο Παντελάκης που δεν είναι απολύτως έτοιμος ή να μετακομίσει στα μετόπισθεν ο Κουρμπέλης. Να χαλούσε δηλαδή το δίδυμο των βασικών χαφ στην Ξάνθη με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι Τζανδάρης, Κάτσε. Τώρα ο Κουρμπέλης λογικά θα έχει δίπλα του τον Τζανδάρη. Ο Οικονόμου, παράλληλα, έκανε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δώνης. Για τους υπόλοιπους παίκτες το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην επιθετική τακτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ