Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Σίγκθορσον, έτοιμος ο Μακέντα, ψάχθηκε για Σακό

Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Σίγκθορσον, έτοιμος ο Μακέντα, ψάχθηκε για Σακό

Με τον Ισλανδό υπάρχουν σενάρια ότι ναυαγεί η υπόθεση, αλλά στις καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου όλα ανατρέπονται. Ετοιμος ο Μακέντα αν ναυαγήσουν οι προτεραιότητες, πάμε για Σεπτέμβριο στον Παναθηναϊκό.

Στην προθεσμία που υπάρχει τον Σεπτέμβριο για τους ελεύθερους παίκτες, φαίνεται ότι οδηγείται ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του φορ και την κάλυψη της μίας θέσης που έχει δικαίωμα για παίκτη άνω των 23 ετών.

Στο όνομα του Φεντερίκο Μακέντα προστέθηκε την Πέμπτη κι αυτό του 28χρονου Ισλανδού φορ Κολμπέιν Σίγκθορσον, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ναντ έως το 2020. Την είδηση αποκάλυψε ο αδερφός κι εκπρόσωπός του Αντρί με δηλώσεις του σε ισλανδική ιστοσελίδα. Η περίπτωση του Σίγκθορσον, όμως, έχει αρκετές δυσκολίες γι’ αυτό και προβάδισμα έχει ο Μακέντα, ο οποίος και οικονομικά είναι η πιο εφικτή περίπτωση.

Ο Σίγκθορσον έχει συμβόλαιο που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ ετησίως και η Ναντ θέλει να το ξεφορτωθεί. Τα σενάρια, λοιπόν, είναι τα εξής. Θα πάρει ο παίκτης καλή αποζημίωση και θα έρθει ως ελεύθερος με τα χρήματα που του δίνει το «τριφύλλι» και δεν φαίνεται να υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ ή θα τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν αγοράς, αλλά σ’ αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των αποδοχών και η Ναντ. ΤΓο βράδυ της Πέμπτης κυκλοφόρησαν φήμες ότι οδηγείται σε ναυάγιο του Ισλανδού γι’ αθυτό και ο Μακέντα συνεχώς κερδίζει πόντους. Αλλά επειδή ο χρόνος είναι λίγος για να γίνουν όλα σήμερα, να έρθει παίκτης από το εξωτερικό, να περάσει ιατρικά και να υπογράψει, μάλλον θα μπει ο Σεπτέμβριος.

Σακό

Ο Παναθηναϊκός ψάχθηκε σοβαρά και για την περίπτωση του 29χρονου διεθνούς Σενεγαλέζου Ντιαφρά Σακό. Το κόστος, όμως, του επιθετικού της Ρεν, που έχει παίξει και σε Γουέστ Χαμ, Μετς ήταν μεγάλο και η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ