«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Κουαρέσμα»

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Κουαρέσμα»

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κρούση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιεύματα που τους ενέπλεκαν με την περίπτωση του Ρικάρντο Κουαρέσμα προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Ερυθρόλευκοι.

Το απόγευμα της Πέμπτης στη γειτονική χώρα γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, με τους Πειραιώτες λίγες ώρες αργότερα να τα διαψεύδουν κατηγορηματικά.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Κουαρέσμα», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπέρνλι και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι, με αυτόν τον τρόπο διέψευσαν τα τουρκικά δημοσιεύματα, τα οποία έκαναν λόγο για επαφές των δύο ομάδων για τον Πορτογάλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιβηρας εξτρέμ αγωνίστηκε κανονικά το βράδυ της Πέμπτης στο παιχνίδι της Μπεσίκτας με την Παρτιζάν, για τα πλέι οφ του Europa League. Μάλιστα, ο έμπειρος άσος έβγαλε τις ασίστ στο πρώτο και τρίτο γκολ της τουρκικής ομάδας και τη βοήθησε να πάρει τη νίκη με 3-0 και μαζί την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ