Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους εν όψει της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αποφασίζει ο Ταϊλανδός για το νέο σχήμα.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την άφιξη του Παϊρότζ Πιεομπονγκσάντ στην Αθήνα και όλα ανοιχτά πλέον για τον Ταϊλανδό για να μπει στην ΠΑΕ και να την κάνει δικιά του.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους και τις έθεσαν στη διάθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος θα αποφασίσει για τη σύνθεση του νέου ΔΣ.

Ο Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται από το πρωί στη χώρα μας και θα έχει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο. Εκεί οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα λάβει χώρα σε περίπου 3 εβδομάδες και θα είναι ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να αποφασίσει για το νέο Διοικητικό Συμβουλιο, στο οποίο δεν αποκλείεται να είναι και ο Αβράαμ Γκραντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ