«Χάλασε» του Μάρκοβιτς στον ΠΑΟΚ

«Χάλασε» του Μάρκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Με απόφαση του Λουτσέσκου που έκρινε οτι ήταν προτιμότερο να μην ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στο ασπρόμαυρο ρόστερ.

Η επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη να φέρει τον Λάζαρ Μάρκοβιτς στον ΠΑΟΚ ήταν έντονη, ωστόσο η μεταγραφή του Σέρβου εξτρέμ στον δικέφαλο δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο λόγος είναι η  αρνητική εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα.

Συγκεκριμένα τηγν Παρασκευή υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη ενώ είχαμε σε εξέλιξη τις συζητήσεις του δικεφάλου με την Λίβερπουλ. Τελικά όμως οι άνθρωποι του δικεφάλου έκαναν δεκτή την εισήγηση του προπονητή, μη θέλοντας να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή που δεν θα έβρισκε απολύτως σύμφωνη την τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε οτι το ρόστερ που έχει στα χέρια του τον ικανοποιεί και οτι πιθανότατα μια έξτρα προσθήκη να διατάρασσε τις ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα στους παίκτες.

Ετσι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης έκαναν πίσω, αποδεχόμενοι την εισήγηση του Λουτσέσκου, ενώ άμεσα ενημερώθηκαν ο παίκτης, ο εκπρόσωπος του και η Λίβερπουλ για τις εξελίξεις στην υπόθεση…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ