«Βόμβα» με Ναχουέλ ο Ολυμπιακός!

«Βόμβα» με Ναχουέλ ο Ολυμπιακός!

Ο Ματίας Ναχουέλ είναι η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό. Έκλεισε και ο Ζοσέ Σα. Πακέτο η ανακοίνωση.

Όχι μια αλλά δύο μεταγραφικές κινήσεις στον επίλογο των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό. Και αν για τον Ζοσέ Σα ήταν άπαντες υποψιασμένοι μιας και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι στην Ελλάδα από το απόγευμα όλο το… σασπένς προέκυψε με τον Ματίας Ναχουέλ. Τον εξτρέμ που οι Ερυθρόλευκοι χώρεσαν τελευταία στιγμή στο ρόστερ τους, σε μια υπόθεση από εκείνες που θα συζητιούνται για χρόνια καθώς έγινε στο… παρά ένα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου.  Πρόλαβαν οι Πειραιώτες, πρόλαβαν σε ένα χρονικό σημείο που κανείς δεν περίμενε πλέον ότι θα υπάρξει ένα ακόμη νέο πρόσωπο στο ρόστερ τους. Έχουν πιάσει λιμάνι ήδη 17, με τους Ζοσέ Σα και Ναχουέλ που θα ανακοινωθούν σήμερα Σάββατο πάμε στους 19 και υπάρχει πάντα η αγωνία για το… μπαμ του καλοκαιριού. Για την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ που ούτως ή άλλως έχει άλλα χρονικά περιθώρια. Είναι ελεύθερος ο 35άχρονος σταρ. Έχει δικαίωμα να υπογράψει λοιπόν ως τις 14 του μήνα στον έξτρα χρόνο που δίνεται από τη FIFA σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών. Μπορεί λοιπόν κάλλιστα οι κινήσεις να φτάσουν τις 20 σε ένα απίθανο μεταγραφικό καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός το πε και το κανε: Έφτιαξε μια ομάδα από την αρχή. Ένα σύνολο που τα ονόματα στο ρόστερ δίνουν την αίσθηση… ολικής επαναφοράς.

https://www.youtube.com/watch?v=jPibqat0o6o&t=2s

Τι ξέρουμε για τον Ματίας Ναχουέλ:  Ότι στην Ισπανία εδώ και μερικά χρόνια αναμένεται να κάνει… μπαμ. Εξ ου και το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας φρόντισε να του προσφέρει το εθνόσημο της. Απο το Ροζάριο της Αργεντινής είναι ο 22άχρονος εξτρέμ. Στις μικρές εθνικές της Ισπανίας όμως αγωνίζεται από το 2014!

Στην Βιγιαρεάλ βρίσκεται από το 2012, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της. Από το παιδικό ως τη… La Liga (41 συμμετοχές). Έχει περάσει ως δανεικός από τη Μπέτις, και πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν από τη Μπαρτσελόνα Β΄. Από μια ομάδα που αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός έχει πολλούς φίλους για να ρωτήσει και να μάθει. Από τον Πεπ Σεγούρα που επί της ουσίας είναι το αφεντικό της Μπάρτσα, ως τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του. Με τη Μπάρτσα Β΄είχε 5 γκολ και 3 ασίστ σε 18 συμμετοχές, ενώ πριν πρόλαβε να βάλει στη χρονιά άλλες εννέα συμμετοχές με τη Βιγιαρέαλ. To συμβόλαιο του με το Κίτρινο Υποβρύχιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, άρα θα έχει ενδιαφέρον το καθεστώς υπό το οποίο αποκτήθηκε. Αν είναι μεταγραφή, ή αν ανανέωσε με τη Βιγιαρέαλ και ήρθε ως δανεικός.

Εννοείτε πως η απόκτηση του Ναχουέλ κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό μιας και οι Ερυθρόλευκοι έψαχναν πάρα πολύ καιρό την υπόθεση του εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ