«Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν»

«Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν»

Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα και θα ανακοινωθεί σύντομα από το σύλλογο του Βελιγραδίου.

Με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν ο Μάρκο Μάριν, με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό να γράφουν ότι ο Γερμανός εξτρέμ υπέγραψε στην ομάδα του Βελιγραδίου και θα ανακοινωθεί σύντομα από τους πρωταθλητές Σερβίας.

Το απόγευμα to10.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Ιλια Ιβιτς είχε φέρει κοντά τις δύο πλευρές και λίγες ώρες αργότερα οι Σέρβοι επιβεβαίωσαν το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο μάλιστα για οριστική συμφωνία του 29χρονου μεσοεπιθετικού με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μάρκο Μάριν», αναφέρουν μεταξύ άλλων και υπογραμμίζουν: «Ο Μάριν ήταν ο μεγάλος στόχος της ομάδας, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League». Ο Γερμανός δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον παίκτη όπως όλα δείχνουν να μετακομίζει στη Σερβία για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ