ΑΕΚ : Πόνσε, Αλεφ και Τσόσιτς για 11αδα

ΑΕΚ : Πόνσε, Αλεφ και Τσόσιτς για 11αδα

Η ΑΕΚ μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League πάει για κρίσιμο ματς στην Τρίπολη.

H σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανική για την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος βρίσκεται στους ομίλους του Champions League, η μόνη εκπρόσωπος της χώρας μας στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα της Super League.

Απόψε (21:30) η Ενωση δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη. Και άπαντες στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι… απαγορεύεται απώλεια βαθμών, στην μάχη του τίτλου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να κάνει κάποιες (λίγες) αλλαγές στην 11αδα του. Στην άμυνα ο Τσόσιτς διεκδικεί θέση βασικού αντί Οικονόμου ή Λαμπρόπουλου, ενώ αριστερά διεκδικούν θέση ο Χουλτ με τον Λόπες και σίγουρα βασικοί είναι Μπάρκας και Μπακάκης (δεξιά). Στον άξονα δίπλα στον Σιμόες, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Αλεφ, με τον Μπακασέτα δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και τους Λιβάγια – Πόνσε στην επίθεση. Αουτσάιντερ για την γραμμή κρούσης είναι ο Κλωναρίδης, ο οποίος όμως ίσως βρει… παράθυρο και ξεκινήσει βασικός στο πλάνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει… λόγους ξεκούρασης, μιας και έρχεται διακοπή πρωταθλήματος και το αποψινό ματς είναι ένα από τα 4-5 πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ