«Συνεχίζονται οι επαφές για τον Χατζισαφί»

«Συνεχίζονται οι επαφές για τον Χατζισαφί»

Η Σεπαχάν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ των Πειραιωτών και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες.

Την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί χτύπησε τις τελευταίες ημέρες η ιρανική Σεπαχάν, με τους συμπατριώτες του «ερυθρόλευκου» μπακ να ζητούν από τους Πειραιώτες πληροφορίες για τον διεθνή αριστερό αμυντικό.

Ο Χατζισαφί δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Ιρανό άσο, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι Ιρανοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι το ποσό που ζητούν οι Ερυθρόλευκοι για να παραχωρήσουν τον 28χρονο άσο φτάνει τα 500.000 ευρώ.

H Σεπαχάν μάλιστα με ανάρτησή της στα social media γνωστοποίησε στους φιλάθλους της τις επαφές της με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκου για τη μεταγραφή του Χατζισαφί. Πρόκειται για την ομάδα, στην οποία ο Χατζισαφί ξεκίνησε την καριέρα του και στην οποία έπαιξε από το 2006 έως το 2015, αλλά και τη σεζόν 2016-2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ