Εμμανουηλίδης, ο πρώτος γεννηθείς μετά το 2000 που σκοράρει στη Superleague

Εμμανουηλίδης, ο πρώτος γεννηθείς μετά το 2000 που σκοράρει στη Superleague

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Superleague που σκοράρει ενώ έχει γεννηθεί από το 2000 και έπειτα. Δείτε σε ποια θέση κατατάσσεται στη λίστα με τους νεότερους σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήταν ο άνθρωπος που ξεκλείδωσε την άμυνα της Λαμίας στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (01/09), πετυχαίνοντας το 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος εντέλει επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Superleague, μετά την αντίστοιχη κόντρα στην Ξάνθη.

Έτσι, ο 17χρονος άσος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη Superleague που σκοράρει ενώ έχει γεννηθεί από το 2000 και έπειτα. Παράλληλα, έγινε ο πέμπτος νεότερος σκόρερ του Τριφυλλιού στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σκοράροντας σε ηλικία 17 ετών και 304 ημερών. Ο τωρινός συμπαίκτης του, Γιάννης Μπουζούκης, βρίσκεται πάνω από αυτόν, με τους Σωτήρη Νίνη και Χάρη Μαυρία να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Δείτε το γκολ του Εμμανουηλίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ