Ολυμπιακός: Χωρίς Χασάν, αλλά με Μάνο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Χωρίς Χασάν, αλλά με Μάνο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η αποστολή των Πειραιωτών για το ματς της Κυριακής με τους Ηπειρώτες – Εκτός έμεινε ο Χασάν, με τον Δημήτρη Μάνο να βρίσκεται στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στο Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Κυριακής με τους Ηπειρώτες. Σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του Αχμέντ Χασάν, αλλά ούτε και αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός, όπως διαβάσατε στο to10.gr εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει στην Αγγλία, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες συμπεριελήφθη ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρα, Τοροσίδη, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Μάνος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ