AEK : Δεν τα παρατάει ο Γιόχανσον για Μουντιάλ!

AEK : Δεν τα παρατάει ο Γιόχανσον για Μουντιάλ!

Ό,τι περνάει από το χέρι του θα κάνει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ώστε να δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι.

Όλοι πάγωσαν όταν είδαν τον Γιάκομπ Γιόχανσον να τραυματίζεται στο δεύτερο παιχνίδι της Σουηδίας με την Ιταλία στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο πως δύσκολα θα προλάβει ν’ αναρρώσει τόσο γρήγορα, ώστε να προλάβει να δώσει το «παρών». Ωστόσο, εκείνος δεν τα παρατάει και με δηλώσεις του τόνισε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος.

Άλλωστε πρόκειται για τον άνθρωπο που έστειλε με δικό του γκολ την Σουηδία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά την διοργάνωση του 2006 που είχε γίνει στην Γερμανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόχανσον:

«Δεν υπήρξε πολλή σκέψη τη στιγμή εκείνη, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι αδύνατο να ξέρω αν θα χρειαστούν πέντε ή δέκα μήνες για την αποκατάσταση. Δεν το βάζω κάτω για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεκινήσω δουλειά για να επιστρέψω, αλλά το πόσο καιρό θα χρειαστεί, ίσως να ρωτήσετε κάποιον που ξέρει περισσότερα γι’ αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ