Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των «κιτρινόμαυρων» από την νίκη της στην Τρίπολη

Βασίλης Μπάρκας:

Πέρασε ένα ματς… ήρεμο, όσο και αν διαβάζετε αυτό παράδοξο. Ο πορτιέρε της ΑΕΚ δεν είχε δύσκολες φάσεις πριν το 80’ και ανησύχησε στο τέλος μόνο στο δοκάρι και στην κεφαλιά του Ιγκλέσιας.

Μιχάλης Μπακάκης

Μέχρι το 65’ που βγήκε με ενοχλήσεις ήταν αλάνθαστος. Αμυντικά απροσπέλαστος ο Μπακάκης με πολλές κούρσες από τη δεξιά πλευρά.

Νίκλας Χουλτ:

Ο Σουηδός μπακ έκανε πολλά… χιλιόμετρα στην Τρίπολη και απέναντι στους ακραίους του Παντελίδη έκανε καλή δουλειά αμυντικά. Δεν είχε προβλήματα και αποδείχθηκε αξιόπιστος.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Ενενηντάλεπτο χωρίς λάθη. Ο «Λαμπρό» είτε με τον Μανιά, είτε με τον Δουβίκα «καθάριζε» κάθε φάση. Με τον Οικονόμου έχει συνθέσει καλό δίδυμο στην άμυνα και… έδεσαν από την αρχή.

Μάριος Οικονόμου:

Πολύ καλό ματς με καίρια κοψίματα. Ο στόπερ της ΑΕΚ «εξαφάνισε» τον Μανιά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έδειξε ότι είναι πολύτιμη μονάδα και ειδικά έχοντας στο πλάι του τον Λαμπρόπουλο.

Αντρε Σιμόες:

Παιχνίδι με την… σφραγίδα Σιμόες! Ο Πορτογάλος χαφ ήταν «κολόνα» της ΑΕΚ στον άξονα και με τα τρεξίματα του και τη δυναμική του έφερε το… πάθος που χρειαζόταν στα χαφ. Έβγαλε ένα 90λεπτο με το… πόδι στο γκάζι.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Πολύ καλό παιχνίδι ο νεαρός Ελληνας, που είχε δίπλα του τον… μαξιλαράκι Σιμόες. Ο Γαλανόπουλος έκανε ντουμπλαρίσματα στον άξονα και… έκοψε τον Αστέρα στην μέση, δίνοντας στην ΑΕΚ αυτό που χρειαζόταν.

Πέτρος Μάνταλος:

Εκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και… υπέγραψε τη νίκη της ΑΕΚ. Κέρδισε με ατομική ενέργεια το πέναλτι, το εκτέλεσε και τελικά αυτό το γκολ έδωσε τη νίκη. Όπως έκανε και με τη Βίντι πριν λίγες ημέρες. Πολλές προσπάθειες από αριστερά. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε ταχύτητες με την ΑΕΚ σε παθητικό ρόλο.

Τάσος Μπακασέτας:

Δεν ήταν καλός, παρότι το προσπάθησε. Επιθετικά δεν του βγήκε το ματς, τα σουτ του ήταν άστοχα και έτσι βοήθησε με τα μαρκαρίσματα του και την κυκλοφορία.

Μάρκο Λιβάγια:

Δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά η παρουσία του και μόνο στην επίθεση είναι καταλυτική. Ο Αστέρας κρατούσε 2-3 αμυντικούς μόνο για τον Κροάτη και έτσι δεν μπορούσε να επιτεθεί κατά… κύματα. Προσπάθησε να είναι ομαδικός πάντως.

Εζεκίελ Πόνσε:

Επαιξε για μία ώρα στην Τρίπολη ο Αργεντίνος φορ και είχε καλή εμφάνιση με πολλές βοήθειες. Είχε καλή συνεργασία με τον Λιβάγια, άνοιγε χώρους παρότι δεν βρέθηκε σε θέση βολής για γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ούρος Τσόσιτς:

Μπήκε στο 65’ αντί του Μπακάκη και πήρε αμέσως τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Πολύ καλή δουλειά ανασταλτικά και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Παρότι σε άλλη θέση.

Ελντερ Λόπες:

Πέρασε στο ματς μετά από τη μία ώρα αγώνα, ως αριστερό μπακ χαφ, μπροστά από τον Χουλτ. Δεν φάνηκε, παρότι έτρεξε για να πιέσει τον Αστέρα πίσω.

Αλεφ:

Μπήκε στα τελευταία λεπτά αντί του Μάνταλου για να δώσει ύψος και αριθμητικό πλεονέκτημα στον άξονα ανασταλτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ