ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι» είπε ο Στρούγγης

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι» είπε ο Στρούγγης

Άτυχη και δύσκολη στιγμή χαρακτήρισε το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του ο Στέφανος Στρούγγης, ο οποίος δήλωσε απόλυτα περήφανος για το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα από την ήττα του Ατρομήτου κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Στέφανο Στρούγγη, ο οποίος ναι μεν δήλωσε περήφανος για το γκολ που σημείωσε στο ντεμπούτο του, αλλά τόνισε πως είναι λυπημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του για το μαρκάρισμα στον Μακ, τονίζοντας πως ήταν μια δύσκολη φάση και δεν είναι σίγουρος αν έπρεπε να δοθεί ή όχι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Στρούγγης στην κάμερα της NOVA:

«Νιώθω περήφανος, ευτυχισμένος και λυπημένος. Η ομάδα μας είχε ένα ατυχές αποτέλεσμα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά.

Είμαι ευτυχισμένος για ότι πέτυχα. Τα νέα παιδιά πρέπει να δουλεύουν σκληρά να έχουν υπομονή και όλα θα γίνουν. Συνδυάζω ποδόσφαιρο και σπουδές και έτσι πρέπει να κάνουν όλα τα νεαρά παιδία. Από τα 17 μου είμαι στον Ατρόμητο. Όλα μου πάνε καλά, εύχομαι να έχω υγεία πάνω από όλα.

Ήταν μία άτυχη στιγμή το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν. Βάζω το κεφάλι κάτω και κοιτάω πως θα βελτιωθώ. Είναι ένα ατυχές αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το αποψινό παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στις ακαδημίες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παικτών που έχουν βγει από εκεί όπως ο Κατράνης, ο Λημνιός και άλλοι. Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ