ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : «Ήταν 50-50 το πέναλτι» δήλωσε ο Κάναντι

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : «Ήταν 50-50 το πέναλτι» δήλωσε ο Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε τα παράπονα του για τις αποφάσεις του Παπαπέτρου και στάθηκε κυρίως στη φάση του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και στο οφσάιντ του Ντιγκινί.

O Ατρόμητος άξιζε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στάθηκε κυρίως στις αποφάσεις του Παπαπέτρου και του βοηθού Σίπκα.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν εξαιρετικά αν και υπήρχαν πολλές απουσίες, ενώ δεν ξεχώρισε κάποιον εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε ερώτηση που του έγινε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αυστριακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό που θα θέλαμε. Μάλιστα νομίζω μετά το 0-1 μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδισμα με ένα οφσάιντ που μας έκοψε ο διαιτητής από μία λάθος απόφαση. Όσο αφορά για το πέναλτι από εκεί που το είδα ήταν 50-50 και ήταν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την πορεία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά και μετά το 2-1 προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και για αυτό πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μας. Σήμερα χάσαμε και 4 πολύ καλούς μας παίκτες οι οποίοι είναι βασικά στελέχη και δεν μπορούσαν σήμερα να μας βοηθήσουν».

Για την απόδοση των ακραίων του ΠΑΟΚ και αν αυτοί έκριναν το νικητή: «Δεν θεωρώ ότι ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο για 90 λεπτά να τα κάνεις όλα τέλεια. Ο ΠΑΟΚ έκανε και αυτός κάποιες φάσεις και ευτύχησε να πετύχει τα γκολ. Στο 0-1 είχαμε δύο πολύ καλές φάσεις για το δεύτερο γκολ και με τη φάση που κόπηκε με οφσάιντ ο Ντιγκινί, αλλά και το σουτ του Βασιλακάκη».

Σε ερώτηση για το αν ξεχωρίζει κάποιον εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ: «Η κάθε μία ομάδα έχει τη δική της ποιότητα. Κερδίσαμε μέσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της θετικά και τα αρνητικά της σημεία»

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ