ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Ατρομήτου

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Ατρομήτου

Παρότι βρέθηκε να προηγείται στην Τούμπα με γκολ του 20χρονου Στρούγγη, γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1. Ας δούμε ποιοι ξεχώρισαν από την ομάδα του Ντάμιρ Κάναντι.

Γιαννιώτης: Ο νεαρός τερματοφύλακας παρότι μάζεψε δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα, δεν φέρει ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ατρόμητος. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα σταθερός, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από την λάθος έξοδο που έκανε στην κεφαλιά του Μάτος στο 69′ που έβγαλε ο Ρισβάνης, δεν έκανε κάποιο άλλο λάθος.

Κιβρακίδης: Ο αμυντικός του Ατρομήτου που σήμερα έπαιξε λίγο πιο προωθημένα ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν άφησε να γίνουν και πολλές διεισδύσεις από την πλευρά του. Στο δεύτερο τα βρήκε λίγο σκούρα και έκανε τα λάθη του. Ένα από αυτά ήταν ότι άφησε τον Κάμπος να κάνει το σουτ.

Καρασαλίδης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους πιο σταθερούς στην άμυνα του Ατρομήτου. Στην επανάληψη όμως τα βρήκε λίγο σκούρα στην πίεση που άσκησε όλος ο ΠΑΟΚ. Δεν είχε καλές τοποθετήσεις στα στημένα, ενώ αρκετές φορές έχασε τους αντιπάλους του.

Βασιλακάκης: Ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια και να βγάλει μπροστά τους συμπαίκτες του. Θα μπορούσε να είχε βοήθεια από τον πάγκο, αν ο Νταμίρ Καναντί αποφάσιζε να παίξει με δύο αμυντικά χαφ.

Μπουσούλατζιτς: Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην αριστερή πλευρά που κινήθηκε. Υποχρεώθηκε να τρέχει πίσω από την μπάλα και να κυνηγάει του Μάτος και Κάμπος.

Ρισβάνης: Ο υψηλόσωμος αμυντικός ήταν σήμερα, παρά την ήττα της ομάδας του από τους διακριθέντες. Ήταν σταθερός ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έσωσε την ομάδα του πάνω στην γραμμή μετά την κεφαλιά του Μάτος στο 69ο λεπτό.

Ντιγκινί: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δραστήριος. Έδωσε πολλές μάχες απέναντι στους Βαρέλα και Κρέσπο, κερδίζοντας τις περισσότερες. Αν είχε βοήθεια τότε θα μπορούσε να βρει ακόμα και δίχτυα. Να θυμίσουμε πως είναι ένα 20χρονο παιδί, που είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο μόλις το Σάββατο, δύο ημέρες πριν τον αγώνα.

Μάντσον: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε ένα μέτριο παιχνίδι και δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο προπονητής του Ατρομήτου. Έχασε αρκετές φορές τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ δεν είχε πολλές προωθήσεις.

Ντάουντα: Ο Νιγηριανός στραίκερ ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Ντιγκινί όσο θα ήθελε ο Κάναντι.

Ούμπιδες: Ο Ουρογουανός είναι σαν το παλιά καλό κρασί. Έτρεξε πάλεψε είτε στον άξονα, είτε και στις πτέρυγες. Έβγαλε ουσιαστικά ασίστ στον Στρούγγη, όπου πέτυχε το γκολ. Ενώ από λάθος αντίληψη της φάσης, έβαλε το πόδι του στο σουτ του Μάτος όπου ξεγέλασε τον Γαννιώτα ήρθε το γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ

Στρούγγης: Ο αμυντικός του Ατρομήτου έτρεξε, πάλεψε, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, όμως μετά το πρώτο 45λεπτο έμεινε από δυνάμεις και δικαίως αντικαταστάθηκε με ένα παίκτη πιο έμπειρο.

Νάτσος: Μπήκε στη θέση του Στρούγγη για να μπορέσει να περιορίσει τους Μακ και Βιερίνια. Τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό κερδίζοντας πόντους για τα επόμενα παιχνίδια

Μπαστακός: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί

Καναντί: Ο προπονητής του Ατρομήτου ήρθε αρκετά διαβασμένος στην Τούμπα. Αν σκεφτεί κανείς και τις πολλές απουσίες που μετρούσε πριν την αναμέτρηση. Κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να κλείσει τους χώρους και από μια στημένη μπάλα βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν κάπως κρύο για τους Περιστεριώτες από την άποψη ότι ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και με έντονη αμφισβήτηση για την απόφαση του Παπαπέτρου. Στην επανάληψη ακόμα και στην πίεση του ΠΑΟΚ το διαχειρίστηκε πολύ καλά, όμως δεν μπόρεσε να σταματήσει και την πορεία της μπάλας στο σουτ του Κάμπος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ