Η δύσκολη περίπτωση Γιάκομπ και το ψάξιμο της ΑΕΚ για «κόφτη»

Η δύσκολη περίπτωση Γιάκομπ και το ψάξιμο της ΑΕΚ για «κόφτη»

Τα δεδομένα για τον Αργεντινό μέσο που προτάθηκε στην Ένωση και την ενίσχυση του άξονα

Μπορεί η περίοδος των μεταγραφών να παρήλθε, ωστόσο η αγορά παραμένει ακόμα διαθέσιμη για ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Για την ΑΕΚ βεβαίως αυτή η προθεσμία δεν είναι μεγάλη, μιας και μέχρι αύριο, Δευτέρα, η Ένωση θα πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή της λίστα. Κάτι που σημαίνει πως τα χρονικά περιθώρια για τους Κιτρινόμαυρους είναι περιορισμένα, αφού είναι σαφές πως αν υπάρξει προσθήκη, αυτή θα πρέπει να αφορά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η ΑΕΚ ψάχνεται τις τελευταίες ώρες στην αγορά για περιπτώσεις αμυντικών μέσων, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν μπορεί να βρεθεί κάποιος παίκτης που θα καλύπτει τα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη. Πρόκειται για μια κίνηση που με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη, ωστόσο δεν μπορεί και να αποκλειστεί.

Μεταξύ των περιπτώσεων που «τσεκάρει» η ΑΕΚ είναι και εκείνη του Κλαούντιο Γιάκομπ. Του 31χρονου Αργεντινού χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και που πριν από περίπου ένα μήνα, είχε «παίξει» και για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια υπόθεση που δείχνει να ταιριάζει στα στάνταρ της Ένωσης από αγωνιστικής άποψης, ωστόσο κρίνεται δύσκολη λόγω του υψηλού κασέ του Αργεντινού άσου. Που είναι κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Γιάκομπ αγωνίστηκε με την αγγλική ομάδα τα τελευταία 6 χρόνια, καταγράφοντας 160 συμμετοχές. Ενώ πριν είχε φορέσει τη φανέλα της Ρασίνγκ στην πατρίδα του, η οποία και τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Παράλληλα έχει αγωνιστεί τρεις φορές και με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, με την τελευταία του συμμετοχή στην «Αλμπισελέστε» να καταγράφεται το 2014.

Η ΑΕΚ κοιτάζει την περίπτωση του Γιάκομπ, όπως και κάποιες ακόμα που έχουν προταθεί, προκειμένου να προχωρήσει σε μια κίνηση στο… παρά πέντε και να ενισχύσει τον άξονά της. Κάτι που όπως φαίνεται δεν σχετίζεται με την παραμονή του Μοράν στο ρόστερ, αφού η απόφαση που έχει παρθεί είναι πως αν βρεθεί μια καλή περίπτωση μέσου, η ΑΕΚ θα την προχωρήσει. Ακόμα και αν ο Ισπανός χαφ συνεχίσει κανονικά στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ