Τσιγκρίνσκι: «Επιστρέφω μετά τη διακοπή»

Τσιγκρίνσκι: «Επιστρέφω μετά τη διακοπή»

Ο Ουκρανός στόπερ προανήγγειλε την επιστροφή του στη δράση στο προσεχές διάστημα.

Έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να ενισχύσει την άμυνα της ΑΕΚ θα είναι άμεσα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ουκρανός στόπερ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο «Τσίγκρι» τόνισε στην «ua.tribuna» πως προπονείται κανονικά θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπώ λόγω των εθνικών ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκριση του Δικεφάλου στους ομίλους του Champions League.

«Γυμνάζομαι ήδη κανονικά, χωρίς περιορισμούς, μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες επιστρέφω κανονικά. Έχουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό: Η ΑΕΚ ως κλαμπ αναπτύσσεται και η είσοδος μας στους ομίλους του Champions League είναι ήδη μεγάλη επιτυχία. Για εμάς το Champions League είναι μια ευκαιρία να αξιολογήσουμε το επίπεδο της ομάδας μας, να δούμε που βρισκόμαστε.

Ο δρόμος προς τους ομίλους ήταν πολύ δύσκολος για την ΑΕΚ. Η ομάδα πριν 4 χρόνια έπαιζε στη Β’ κατηγορία και τώρα θα παίξει στο Champions League. Νομίζω το κίνητρο μας είναι απλά… τρελό! Όσον αφορά το πρωτάθλημα οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Πέρυσι ήταν φανταστικά χρονιά, επιστρέψαμε στα πρωταθλήματα μετά από 24 χρόνια. Φυσικά θα θέλαμε να επαναλάβουμε αυτήν την επιτυχία αν και είναι σαφές ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν φιλοδοξίες ίδιες με τις δικές μας», τόνισε ο Τσιγκρίνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ