Αντωνίου : «Συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά…»

Αντωνίου : «Συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά…»

Τα παράπονά του για την εξέλιξη του αγώνα με τον Άρη εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Ο προπονητής της Λάρισας, Σωτήρης Αντωνίου, υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα με 2-0 στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το σχεδιάσαμε όλη την εβδομάδα. Μέχρι το γκολ στο 71’ η ομάδα μας ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Απειληθήκαμε μόνο στη φάση του Ντιγκινί στο 32’. Είχαμε τη φάση του αγώνα με τον Γκοΐκοβιτς, αν είχαμε καλύτερη πάσα θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Ο Άρης είχε μια ανούσια κατοχή, δεν δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν πιο αποτελεσματικός στο προηγούμενο ματς του.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα σφυρίγματα γύρω από την περιοχή και πριν το γκολ του Άρη στο δοκάρι υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Οι παίκτες μου έκαναν αξιόλογη προσπάθεια. Η ομάδα μας είναι νέα. Η ΑΕΛ δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχει ποιότητα και με την πάροδο του χρόνου θα δημιουργήσουμε την ομάδα του παρελθόντος. Η ήττα δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τις ευκαιρίες του Άρη: «Ο Άρης είχε τρεις τελικές, τις δυο με τον Ντιγκινί νομίζω. Εμείς είχαμε τη φάση του Γκοΐκοβιτς. Μετά το 2-0 κάναμε ευκαιρίες. Έτσι όπως σχεδιάσαμε το ματς, δεν δώσαμε στον Άρη τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι του».

Για την απουσία του Μόρα: «Δεν είναι μόνο ο Μόρας, είναι και ο Ζίζιτς, δυο βασικοί παίκτες στο κέντρο της άμυνας. Αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ