Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Amazing Θρύλος με «σολίστ» Φορτούνη, Ποντένσε, Καμαρά έπαιξε μπαλάρα (5-0 τον ΠΑΣ) μπροστά στον ερυθρόλευκο Ιβοριανό σούπερ σταρ που απόλαυσε μετά την αποθέωση από τον κόσμο, το ποδόσφαιρο της νέας του ομάδας. Και όταν μπει και αυτός…

Γιάγια Τουρέ, ιδού η ομαδάρα σου! Ο Ολυμπιακός παίζοντας υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο με «σολίστ» τους Φορτούνη, Ποντένσε και Καμαρά νίκησε εύκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0 και πρόσφερε στον Ιβοριανό σούπερ σταρ που από σήμερα είναι και πάλι στα ερυθρόλευκα την πρώτη «γεύση» της νέας του ομάδας.

Μπροστά στον τεράστιο Γιάγια Τουρέ που σύντομα θα ηγείται την προσπάθειας του Ολυμπιακού για επιστροφή στην κορυφή οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν το 2Χ2 στο πρωτάθλημα με το 5-0 απέναντι στον ΠΑΣ και είχαν ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Σε τρελά κέφια ο Φορτούνης που σκόραρε από την άσπρη βούλα (το πεντακάθαρο πέναλτι στο 41΄), εξαιρετικός ο Καμαρά που έβγαλε… alley oop στον Ομάρ για το 1-0 αλλά και ο «μικρός μάγος», Ποντένσε που πρόσφερε ου ολίγα… υδραυλικά και πέτυχε το 3-0 μετά από ασίστ του Φορτούνη.

Το… κερασάκι στην τούρτα η γκολάρα του Γκερέρο στο 90΄που μετά από χαμένες ευκαιρίες κατάφερε να βρει δίχτυα και πάλι, αλλά και το πρώτο γκολ του Μεριά με τα ερυθρόλευκα στις καθυστερήσεις!

Σούπερ Θρύλος, Ολυμπιακός Πρέμιερ Λιγκ και τα καλύτερα έρχονται με τον Γιάγια Τουρέ!!! Με την τρέλα στο γιορτινό Καραϊσκάκη να «βαράει κόκκινο» με την μπαλάρα που πρόσφεραν και πάλι οι παίκτες του Μαρτίνς και με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ να μπαίνει μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο και να ξεσηκώνει τα πλήθη!

Ο Ομάρ το ξεκλείδωσε και μετά… πάρτι!

Όπως και απέναντι στον Λεβαδειακό, έτσι και με τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός βρήκε 11 παίκτες έξω από την περιοχή. Αυτή την φορά όμως είχε τον τρόπο να βρει γρήγορα τις φάσεις (Γκερέρο δύο φορές) και το γκολ στο 33΄μετά την έξοχη ασίστ του Καμαρά και την κεφαλιά του Ομάρ.

Στο 41΄ο Φορτούνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι (χέρι Τζημόπουλου) για το 2-0 και στην επανάληψη… χάθηκε το τόπι!

Τα… υδραυλικά του Ποντένσε, ο «καλπασμός» του Φορτούνη και απανωτές φάσεις για γκολ με το δοκάρι του Φέτφα ως κυριότερη. Στο 55΄ο Φορτούνης βρήκε τον Ποντένσε που σκόραρε με δυνατό σουτ για να έρθουν άλλες δύο ευκαιρίες για τον Γκερέρο.

Με το 3-0 ο Ολυμπιακός έλεγξε απόλυτα το ματς συνεχίζοντας να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον Νάτχο να μπαίνει και να δίνει και άλλες ωραίες στιγμές για να έρθει στο 90΄το 4-0 από τον Ισπανό επιθετικό και στο 93΄το πρώτο γκολ του Μεριά για το τελικό, θριαμβευτικό, 5-0.

Το κλειδί: Ένα γκολ όσο πιο γρήγορα γίνεται με τέτοιες ομάδες στο Καραϊσκάκη κάνει τα πάντα πιο εύκολα. Συνέβη στο 33΄ και μετά όλα ήταν απολαυστικά!

Το10αρι: Πολλοί οι μνηστήρες. Ο Ποντένσε, ο Φορτούνης, ο Καμαρά, ο… Τουρέ. Διαλέγετε και παίρνετε.

Γιατί κόουτς: Ο ΠΑΣ ήξερε από την αρχή πως θα έχει δύσκολο έργο. Ο Πετράκης δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτό.

Στον πάγκο: Ο Τζημόπουλος εκτός από το πέναλτι που έκανε έπαιξε σκληρά με αποκορύφωμα ένα άκρως επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ποντένσε προς το φινάλε του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 5-0
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 2-0

Σκόρερ: 33΄ Ελαμπντελαουί, 41΄Φορτούνης, 55΄Ποντένσε, 90΄Γκερέρο, 93΄Μεριά
Κίτρινες: 19΄Ξυδάς, 45΄Τσιμίκας, 67΄Λίλα, 85΄Τζημόπουλος
Δοκάρι: 46΄ Φετφατζίδης, 75΄Μυστακίδης
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (56΄Μιράντα), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (74΄Νάτχο), Φορτούνης (70΄Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε, Φετφατζίδης, Γκερέρο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς (74΄Βιντάλ), Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (77΄Σιόντης), Κάστρο, Τζημόπουλος, Κρισμάν, Κακουμπά, Κουζίκ, Ξυδάς (34΄Μυστακίδης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ