Ελαμπντελαουί: «Είναι υπέροχο να σε έχουμε μαζί μας, Γιάγια Τουρέ» (pic)

Ελαμπντελαουί: «Είναι υπέροχο να σε έχουμε μαζί μας, Γιάγια Τουρέ» (pic)

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ καλωσόρισε τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον κόσμο των ερυθρόλευκων για την υποστήριξη του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί  με ανάρτηση του στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με το εμφατικό 5-0, ενώ δεν παρέλειψε να καλωσορίσει τον Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ομάρ: «Μεγάλη νίκη πριν από την εβδομάδα με τις υποχρεώσεις των εθνικών και φανταστική απόδοση από την ομάδα μας. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με το γκολ που πέτυχα και την ασίστ που έδωσα. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη υποστήριξη σας… μαζί είμαστε δυνατοί! Φυσικά ένα μεγάλο καλωσόρισμα στο Γιάγια Τουρέ, είναι υπέροχο να σε έχουμε μαζί μας.»

Great win just before the international week, fantastic team performance. On a personal note, I’m very happy with my goal and assist. Thanks for the great support…together we are strong?⚪️ Of course a massive welcome to Yaya Toure, it’s great to have you with us???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ