Πήγε στο Ρέντη ο Τουρέ – Πρώτη προπόνηση για τον Αφρικανό

Πήγε στο Ρέντη ο Τουρέ – Πρώτη προπόνηση για τον Αφρικανό

Ο Γιάγια Τουρέ πήγε το πρωί στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών και έκανε προπόνηση. Θα είναι πανέτοιμος να παίξει σε δυο εβδομάδες. Πρώτη προπόνηση και για τον Ναχουέλ.

Ο Γιάγια Τουρέ ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας τις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στο Ρέντη, έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα, στην προσπάθεια του να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά πήγε στις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού και έκανε προπόνηση, δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την μεγάλη του επιθυμία να παίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως θα χρειαστεί ένα διάστημα 15-20 ημερών ώστε ο Τουρέ να είναι απόλυτα έτοιμος για ν’ αγωνιστεί και είναι πολύ σημαντικό για τον Αφρικανό μέσο ότι θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Ο Αφρικανός μέσος δείχνει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να καλύψει το έδαφος κι έχει ως στόχο να είναι έτοιμος να παίξει στο πρώτο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπέτις στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πήγε Ρέντη και ο Ναχουέλ

Εκτός του Γιάγια Τουρέ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού πήγε και ο Ματίας Ναχουέλ, ο οποίος έκανε και αυτός προπόνηση στο Ρέντη. Ο νεαρός εξτρέμ που αποκτήθηκε από την Βιγιαρεάλ δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση καθώς έχει κάνει προπονήσεις με την ισπανική ομάδα κι αυτό είναι σημαντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ