Επίσημο : Ο Τόνσο επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης

Επίσημο : Ο Τόνσο επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Μαρτίν Τόνσο επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (03/09). Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Αργεντινού.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Μαρτίν Τόνσο, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με του Αρκάδες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Σάββα Παντελίδη την περασμένη σεζόν, αλλά αποχώρησε ως ελεύθερος στο τέλος αυτής.

Το γεγονός ότι δεν βρήκε κάποια καλύτερη πρόταση, οδήγησε τον 28χρονο ξανά στην πόρτα των Κιτρινομπλέ, επιλέγοντας μάλιστα τη φανέλα με τον αριθμό 10.

Η ανακοίνωση:

«Ο Martin Tonso γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1989 στην Αργεντινή και το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο 2019. O Martin Tonso, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, την περσινή σεζόν είχε 27 επίσημες συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και επέλεξε τη φανέλα με το Νο10».

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πίσω στην ομάδα γιατί συναντήθηκα με καλούς ανθρώπους, με τους οποίους έχουμε περάσει καλά μαζί. Ελπίζω η φετινή χρονιά να μοιάζει με την περσινή ή και να είναι ακόμη καλύτερη.

Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να είμαστε πρωταγωνιστές, να βελτιώσουμε αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν, να βγούμε ξανά στην Ευρώπη και να μπορέσουμε να προοδεύσουμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα. Oι προσωπικοί μου στόχοι είναι οι ίδιοι όπως πάντα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, εάν μπορέσω να βελτιώσω αυτό που συνέβη πέρυσι, δηλαδή να φτάσω όσο περισσότερο γίνεται στην αντίπαλη περιοχή και να πετύχω περισσότερα γκολ.

Είμαι πολύ ευγνώμων στους οπαδούς μας για την υποστήριξη την περσινή σεζόν και ξέρω ότι και αυτή τη χρονιά θα είναι δίπλα μας. Αυτό που θα ήθελα να τους ζητήσω είναι την υποστήριξή τους σε κάθε παιχνίδι, να μας ακολουθούν, να έρχονται και να ζητωκραυγάζουν και πιστεύω πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Το βιογραφικό του:

2011–2015 Newell’s Old Boys 117 (7)

2015–2016 Colo-Colo 11 (4)

2016–2017 Ατρόμητος 27 (6)

2017–2018 ΑΣΤΕΡΑΣ 24 (4)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ