Ο Ζαμπά του ΠΑΟΚ υποψήφιος για Golden Boy της χρονιάς

Ο Ζαμπά του ΠΑΟΚ υποψήφιος για Golden Boy της χρονιάς

Σπουδαία διάκριση για τον Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στους 60 υποψήφιους για το βραβείο του Golden Boy της χρονιάς. Εκτός οι Ρέτσος, Λημνιός και Γιαννούτσος.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, η Tuttosport ανακοίνωσε τη λίστα με τους 60 ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν το βραβείο του Golden Boy, το οποίο αφορά σε παίκτες κάτω των 20 ετών.

Ανάμεσα στα 60 ονόματα, βρίσκεται και εκείνο του 20χρονου Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Άχματ Γκρόζνι. Φυσικά και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επί της ουσίας δεν έχει πιθανότητες να διεκδικήσει το βραβείο, εντούτοις πρόκειται για σπουδαία διάκριση για τον ίδιο.

Απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου είναι ο Κιλιάν Μπαμπέ της Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ ακολουθούν οι Κρίστιαν Πούλισιτς (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης) Αλεξάντερ Άρνολντ (Λίβερπουλ), Πάρτικ Κουτρόνε (Μίλαν), Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκέντσον Φερνάντες (Μπενφίκα), Κάι Χάβερτς (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ισμάιλα Σαρ (Ρεν) και Νταβίντ Ουπαμεκανό (Λειψία).

Τέλος, εκτός έμειναν οι Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Λημνιός και Γιώργος Γιαννούτσος, οι οποίοι είχαν βρεθεί στην προεπιλογή με τα 100 ονόματα που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Ιούλιο.

Από τους συνολικά 60 ποδοσφαιριστές, θα προκριθούν 25 μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας στην ιταλική ιστοσελίδα και εν συνεχεία μια μερίδα δημοσιογράφων θα ψηφίσει για να αναδείξει τον νικητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ