Πρώτος στόχος ο Ολανάρε, πιέζει ο Παναθηναϊκός να τον φέρει στην Ελλάδα

Πρώτος στόχος ο Ολανάρε, πιέζει ο Παναθηναϊκός να τον φέρει στην Ελλάδα

Ο Νιγηριανός επιθετικός, Ααρόν Ολανάρε, αποτελεί την πρώτη επιλογή των Νταμπίζα - Δώνη και οι πράσινοι... πρεσάρουν ασφυκτικά τον ατζέντη του. Εναλλακτική ο Μακέντα, που παραμένει σταντ μπάι.

Ο Ααρόν Ολανάρε είναι ο… εκλεκτός του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη για την επίθεση του Παναθηναϊκού. Ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του τριφυλλιού, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι προς το παρόν.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το οικονομικό σκέλος – και αυτής – της υπόθεσης, όπως και πολλών άλλων που… στράβωσαν λόγω των χρημάτων που (δεν) διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Ο Ολανάρε, πάντως, δεν έχει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, αφού μπορεί να υπογράψει με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό θέλουν να ρίξουν ακόμα περισσότερο την τιμή του και ο λόγος δεν είναι άλλος από τους περιορισμούς που υπάρχουν. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να… εμφανίσει ένα συμβόλαιο 100.000 ευρώ και να πείσει τον παίκτη να πάρει τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου.

Σήμερα, μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολανάρε, ο οποίος έχει ακόμα μία πρόταση από ομάδα των Βαλκανίων, ωστόσο… ψήνεται περισσότερο με την προοπτική του Παναθηναϊκού, κυρίως λόγω της χώρας. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν πήγε σε κάποια άλλη ομάδα της Ρωσίας, αφού ήθελε να αποχωρήσει από το ψυχρό κλίμα που επικρατούσε.

Πέρυσι μέτρησε συνολικά 20 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (είχε αγωνιστεί και κόντρα στην ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League), αγωνιζόμενος στο β’ μισό ως δανεικός στην Άμκαρ, ενώ μετράει 7 συμμετοχές (2 γκολ) με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο 24χρονος υψηλόσωμος επιθετικός (1.89 μ.) είχε πέρσι 20 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (είχε αγωνιστεί και κόντρα στην ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League), αγωνιζόμενος στο β’ μισό ως δανεικός στην Άμκαρ, ενώ μετράει 7 συμμετοχές (2 γκολ) με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον μάνατζέρ του να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα, θεωρώντας πως μία τέτοια κίνηση θα τον φέρει σε θέση ισχύος για την απόκτησή του. Αν δεν τα καταφέρει, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να στραφεί στην περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος παραμένει η εναλλακτική λύση και αυτή τη στιγμή μοιάζει και η μοναδική. Και σαφώς πιο εύκολη από του Ολανάρε, αφού ο Ιταλός έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ