Τα νούμερα που επέλεξαν οι Τουρέ, Ναχουέλ και Σα

Τα νούμερα που επέλεξαν οι Τουρέ, Ναχουέλ και Σα

Ο Ιβοριανός μέσος στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό επέλεξε το νούμερο 42, που είχε και στη Μάντσεστερ Σίτι – Οι επιλογές του 21χρονου εξτρέμ και του Πορτογάλου πορτιέρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση και έφερε πίσω στον Ολυμπιακό τον σπουδαίο Γιάγια Τουρέ. Ο Αφρικανός μέσος το πρωί της Δευτέρας πήγε στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στο Ρέντη και έκανε την πρώτη του προπόνηση, μετά την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής άσος δεν θέλει να αφήσει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη και θα δουλέψει σκληρά για να βρεθεί σύντομα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο για να βοηθήσει την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο υψηλόσωμος άσος στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό «42», που είχε και στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οσον αφορά στους Ματίας Ναχουέλ και Ζοσέ Σα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επέλεξε το νούμερο «17», ενώ ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα αγωνίζεται με το «93» στην πλάτη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, όπως και ο Γιάγια Τουρέ, την Δευτέρα επισκέφθηκε το «σπίτι» των Πειραιωτών στο Ρέντη και ξεκίνησε προπονήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ