AEK: Το βουνό του Οκτώβρη

AEK: Το βουνό του Οκτώβρη

Το ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ΑΕΚ και οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού για να μπορέσει να το βγάλει εις πέρας

Η ΑΕΚ έχει εκκινήσει τη σεζόν εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών στην Ελλάδα και εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ένωση ωστόσο καλείται άμεσα κιόλας να αποδείξει τις αντοχές της, μιας και έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα… φωτιά, με συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια, για Ελλάδα και Ευρώπη. Την ίδια στιγμή που οι απουσίες του ρόστερ της παραμένουν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει πως και πως τις επιστροφές των τραυματιών, προκειμένου να μπορέσει αυτή η αποστολή να στεφθεί με επιτυχία.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 15 του μήνα τον Πανιώνιο, την Τετάρτη στις 19 θα βρεθεί στην Ολλανδία για το ματς με τον Άγιαξ, την Κυριακή που ακολουθεί θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη τον ΟΦΗ και στις 2 Οκτωβρίου, θα υποδεχθεί την Μπενφίκα!

Μιλάμε για ένα φουλ απαιτητικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια που αν και νωρίς στη σεζόν, μπορεί να κρίνουν πολλά όσον αφορά στην κατάληξη της χρονιάς για την ΑΕΚ. Όπως γίνεται αντιληπτό για να μπορέσει η Ένωση να ξεπεράσει χωρίς προβλήματα αυτή τη σειρά αγώνων θα χρειαστεί λύσεις. Μια και είναι δεδομένο πως δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις με μια βάση 14 παικτών, που στηρίζεται μέχρι στιγμής.

Ο Ουζουνίδης περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που προπονείται κανονικά, σύντομα γυρίζει στη διάθεσή του και ο Γκάλο, ενώ δεν είναι σαφές πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο Γιάννης Γιαννιώτας για να βρεθεί σε αγωνιστικό ρυθμό.

Οι Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης μοιάζει μάλλον δύσκολο να μπορέσουν να ενισχύσουν την ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα, οπότε οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες δείχνουν κάτι παραπάνω από απαραίτητοι. Μιας και οι επιλογές κυρίως για τα άκρα της επίθεσης είναι αυτή τη στιγμή εξαιρετικά περιορισμένες. Αφού επί της ουσίας για τις συγκεκριμένες θέσεις ο Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει στους Μπακασέτα, Μάνταλο και κατά συνθήκη στους Λόπες, Κλωναρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ