Σέλουκ: «Είναι φίλος μου ο Ιβάν Σαββίδης»

Σέλουκ: «Είναι φίλος μου ο Ιβάν Σαββίδης»

Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε για τη σχέση του με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, για τον Τουρέ και τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιμίτρι Σελούκ μίλησε στον «Arena Fm 89,4» για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη, για την μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό και το πώς βλέπει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά ο γνωστός μάνατζερ ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο μπέρδεμα ανάμεσα στον ίδιο, τον Τουρέ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Καταρχήν δεν υπάρχει μπέρδεμα, πήγε στον Ολυμπιακό, γιατί αισθάνεται σαν το σπίτι του, από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, ούτε με τον Σαββίδη ο οποίος είναι φίλος μου, όλα είναι καλά. Νομίζω ότι με τον Γιάγια όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι χαρούμενοι, γιατί είναι ένα βήμα μπροστά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του με την Σίτυ».

Για το αν επικοινώνησε με τον Σαββίδη: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επικοινώνησα με τον κύριο Ιβάν Σαββίδη, είμαστε φίλοι και είναι όλα καλά».

Για τα όσα γράφτηκαν στο twitter: «Είναι όλα καλά, ήταν κάτι σαν αστείο, σαν μία παρότρυνση. Ο ΠΑΟΚ θέλει το πρωτάθλημα, όπως και ο Ολυμπιακός, όπως και η ΑΕΚ. Είναι θεμιτό αυτό. Πιστεύω δεν ήταν κάτι διαφορετικό και κλείνει κάπου εδώ αυτό το θέμα».

Για την μεταγραφή του Τουρέ στον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη υπόθεση ότι ήρθε ο Τουρέ στην Ελλάδα. Τώρα κάποιοι παίκτες που σκεφτόντουσαν να έρθουν στην Ελλάδα, θα δουν τον Τουρέ και θα έρθουν. Όταν ο Γιάγια πήγε στην Σίτυ η ομάδα ήταν έβδομη, πολλοί μεγάλοι παίκτες δεν πήγαιναν τότε στην ομάδα. Μετά πήγαν παίκτες όπως ο Σίλβα, ο Αγκουέρο, τα ίδια θα γίνουν και εδώ, ο Γιάγια είναι κορυφαίος παίκτης».

Για το γεγονός πως είναι 35 ετών: «Το ξέρω δεν έχει πολύ σημασία αυτό, ο Μέσι δήλωσε πρόσφατα, ότι μπορεί να παίξει μέχρι και σαράντα χρονών, είναι επαγγελματίας, έτσι δείχνεις στους συμπαίκτες σου. Όταν δούνε τον επαγγελματισμό του Τουρέ, τότε οι συμπαίκτες του, ίσως σταματήσουν να πηγαίνουν στα μπουζούκια. Δεν έγινε επαγγελματίας στα 35 του, από τα 18 του ήταν και ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού, για την υποδοχή που του επιφύλαξαν».

Ένα μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη: «Αν θέλω να στείλω μήνυμα στον κύριο Σαββίδη, θα τον πάρω τηλέφωνο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ