Φάκελος Μπογέ: Αγωνία και οριστικές αποφάσεις

Φάκελος Μπογέ: Αγωνία και οριστικές αποφάσεις

Η ΑΕΚ μαθαίνει αν θα έχει σύντομα στη διάθεση της τον Λούκας Μπογέ ή αν ο παίκτης θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Το βράδυ της 8ης Αυγούστου στην προθέρμανση του «Σέλτικ Παρκ» για το Σέλτικ – ΑΕΚ, ο Λούκας Μπογέ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Έτσι, από βασικός στην 11αδα έμεινε εκτός αποστολής στην Γλασκώβη.

Ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και στο φιλικό με την Γαλατασαράι. Και άπαντες θεωρούσαν ότι σύντομα θα… ξεχαστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ωστόσο, «λαβώθηκε» από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Το προσεχές διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον 22χρονο Αργεντίνο που αποκτήθηκε με δανεισμό από την Τορίνο.

Η απουσία του είναι πολύ σημαντική και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει καλά ότι με αυτόν θα ήταν διαφορετικά τα πλάνα του στα άκρα της επίθεσης. Και ο τρόπος λειτουργίας των «κιτρινόμαυρων». Και χωρίς αυτόν η ΑΕΚ αναγκάστηκε να παίξει με… μπαλαντέρ στα εξτρέμ. Είτε τον Μάνταλο, είτε τον Μπακασέτα, είτε τον Κλωναρίδη, είτε με τον Λόπες και τον Γκάλο.

Σύντομα συμπληρώνεται μήνας από τότε που ο Μπογέ έμεινε εκτός. Το προσεχές διάστημα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του. Πιο συγκεκριμένα: η κατάσταση του είναι καλύτερη, όχι σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό. Ωστόσο, η ΑΕΚ τον συμπεριέλαβε στην λίστα για τους ομίλους του Champions League. Και αυτό κάτι λέει για την… αισιοδοξία εντός των τειχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για τον Μπογέ.

Αν όλα πάνε καλά από την επανεκτίμηση της κατάστασης του, ο Μπογέ θα μπει σιγά-σιγά ξανά στην ομάδα συνεχίζοντας πιστά την αποθεραπεία του. Στο άσχημο και απευκταίο σενάριο ο Μπογέ θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά και ουδεμία σχέση έχει με την προετοιμασία και τις προπονήσεις.

Ο ίδιος πιστεύει και επιμένει ότι η αποθεραπεία του θα τον φτάσει εκεί που θέλει σύντομα. Το λέει στα αποδυτήρια, στους δικούς του ανθρώπους, το «ανέβασε» και στα social media ότι είναι δυνατός και θα επιστρέψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ