Ανακοίνωσε Μάβραϊ ο Καρυπίδης (pic)

Ανακοίνωσε Μάβραϊ ο Καρυπίδης (pic)

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram την απόκτηση του Μέρτζιμ Μαβράι.

Σε νέο χτύπημα, που θα τον ενισχύσει σημαντικά στα μετόπισθεν, προχώρησε ο Άρης σήμερα (05/09), ντύνοντας – στην κυριολεξία – στα κιτρινόμαυρα τον Μερτζίμ Μάβραϊ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν αυτός που έκανε γνωστή την επόμενη μεταγραφή των Θεσσαλονικέων μέσω αναρτήσεων του στο Instagram, που ξεκίνησαν από χτες το βράδυ, ως το «ευχαριστώ» του για την ανταπόκριση του κόσμου με τη μαζική παρουσία στο γήπεδο.  Τελικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε το όνομα του Αλβανού κεντρικού αμυντικού, ανεβάζοντας φωτογραφία του παίκτη με τη φανέλα των κίτρινων και φόντο μια κατάμεστη κερκίδα.

Η συμφωνία, που είναι για δυο χρόνια, αναμένεται να «τελειώσει» και τυπικά μέσα στις επόμενες ώρες και θα την «τρέξει» ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στο να πει το «ναι» ο Μάβραϊ, μαζί με τον συμπαίκτη του στην εθνική Αλβανίας, Μιτζέν Μπάσα, και οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά χτες το βράδυ.

Αυτή θα είναι πιθανότατα και η τελευταία μεταγραφή του Άρη για την καλοκαιρινή περίοδο, αφού έχουν καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό τα αιτήματα του Πάκο Ερέρα.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ