Άρης: Επίσημα στην Αλ Ντιρίγια ο Ντιαντί

Άρης: Επίσημα στην Αλ Ντιρίγια ο Ντιαντί

Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τον δανεισμό του νεαρού Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Κλέιτον Ντιαντί θα αγωνίζεται στην ΑΛ Ντιρίγια για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τουλάχιστον, με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν επίσημα την παραχώρηση του νεαρού Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ Άρης, από τον δανεισμό του παίκτη θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που θα αγγίζει τα 1.500.000 ευρώ. Ακόμα, στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ύψους 5.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τον Ντιλικινά για την θέση του γκαρντ (pic, vids)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Clayton Silverio Diandy παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Al Diriyah F.C. της Σαουδικής Αραβίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026 (με οψιόν αγοράς)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ