Επίσημο : Στον Παναιτωλικό ο Λουσέρο

Επίσημο : Στον Παναιτωλικό ο Λουσέρο

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντριάν Λουσέρο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, έτσι ο 33χρονος αποχώρησε οριστικά από την Ξάνθη μετά από τέσσερα χρόνια.

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντριάν Λουσέρο, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Αγρινίου, έτσι αποχώρησε από την Ξάνθη έπειτα από τέσσερα χρόνια. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 33χρονος εξτρέμ με του Αγρινιώτες είναι μονοετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους υπέγραψε με την ομάδα μας ο Αντριάν Λουσέρο. Έτσι, μετά από 149 συμμετοχές στη Super League με τον Πανθρακικό, τον Απόλλωνα και στην Ξάνθη, συνεχίζει την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναιτωλικού, έως το καλοκαίρι του 2019.

Επέλεξε τον αριθμό 18 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Παναιτωλικού. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, η οποία μου δίνει αυτοπεποίθηση για να δουλέψω και να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ