Ο Άρης στην 83η ΔΕΘ

Ο Άρης στην 83η ΔΕΘ

Η κίτρινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την παρουσία της στην Έκθεση με δικό της περίπτερο.

Κίτρινο χρώμα θα έχει φέτος η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (08-16/09), καθώς σε αυτή θα πάρει μέρος και η ΠΑΕ Άρης. Όπως ενημέρωσαν οι κίτρινοι, θα συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν την πρώτη μέρα λειτουργίας της 83ης ΔΕΘ.

Η ανακοίνωση των κίτρινων αναφέρει αναλυτικά:

«Η Θεσσαλονίκη φοράει τα γιορτινά της. Από τις 8 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει ένα κορυφαίο γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, την 83η Διεθνή Έκθεση.

Τιμώμενη Χώρα είναι οι Η.Π.Α. και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία. Για οκτώ ημέρες κολοσσοί της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας θα παρουσιάσουν στο περίπτερο 13 τα επιτεύγματά τους, πολλά από τα οποία θα «συστηθούν» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Η 83η Διεθνής Έκθεση αναμένεται να αναδειχθεί σε έκθεση–σταθμό για το θεσμό, καθώς έχει ήδη καταγραφεί η μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών των τελευταίων 20 ετών, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης και της επιχειρηματικότητας δεν θα μπορούσε να λείψει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Με δικό της περίπτερο. Γιατί… “επιστρέψαμε και είμαστε παντού…”

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 (τομέας Β07 stand 30 – πλησίον της πύλης Εμπορίου).

Όλοι είστε καλεσμένοι… Σας περιμένουμε από κοντά…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ