ΑΕΚ: Τόσα χρήματα θα πάρει ο Γιαννιώτας

ΑΕΚ: Τόσα χρήματα θα πάρει ο Γιαννιώτας

Τι προβλέπει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός με την Ενωση – Οι κλιμακωτές απολαβές για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είπε το «ναι» στην πρόταση που του κατέθεσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος με την Ενωση περιλαμβάνει κλιμακωτές αποδοχές, που αναμένεται να φτάσουν μέχρι τις 310.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του θα λάβει 270.000 ευρώ και τον δεύτερο 290.000 ευρώ, ενώ τη σεζόν 2020-2021 θα αμειφθεί με 310.000 €.

Τα συγκεκριμένα ποσά είναι τα χρήματα που θα λάβει ο Γιαννιώτας, χωρίς τα μπόνους επίτευξης διάφορων στόχων, που αναμένεται να ανεβάσουν τις αποδοχές του σε υψηλότερα επίπεδα.

Ο Γιαννιώτας, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και ως εκ τούτου έπρεπε να αναζητήσει αλλού την τύχη του, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με τη Βαγιαδολίδ, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ