«Τρομερά επικίνδυνος ο Λιβάγια – Δεν αποκλείεται βασικός κόντρα στην Πορτογαλία»

«Τρομερά επικίνδυνος ο Λιβάγια – Δεν αποκλείεται βασικός κόντρα στην Πορτογαλία»

Πιθανόν να ξεκινήσει και βασικός αύριο στο φιλικό της Κροατίας με την Πορτογαλία.

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται μαζί με την Εθνική Κροατίας και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» των φιναλίστ του Μουντιάλ στην γραμμή κρούσης.

Η Κροατία θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία αύριο, ενώ όσο για το νεοσύστατο Nations League, η Κροατία θα παίξει στις 11 Σεπτεμβρίου με την Ισπανία σε ένα πολύ δυνατό ματς.

Ετσι, με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον επιθετικό της ΑΕΚ η κροατική ιστοσελίδα «slobodnadalmacija.hr», η οποία χαρακτηρίζει τον Μάρκο ως «τρομερά επικίνδυνο».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει σχετικά με τον 25χρονο διεθνή επιθετικό των «κιτρινόμαυρων», ότι βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος με την Ένωση, ως δανεικός από τη Λας Πάλμας, ενώ έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν 2018-19, σκοράροντας κόντρα σε Σέλτικ και ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμα, συμπληρώνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, κάτι το οποίο τον καθιστά «τρομερά επικίνδυνο». Και επίσης αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται να είναι και βασικός απέναντι στην Πορτογαλία στο αυριανό φιλικό. Κάτι που θα σημάνει και το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Κροατίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ