Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μπογέ!

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μπογέ!

Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Αργεντινός άσος που δείχνει πως θα ξεπεράσει με θεραπεία το πρόβλημα κοιλιακών-προσαγωγών.

Ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση έκανε σήμερα ο Λούκας Μπογέ, με τον Αργεντινό άσο να κάνει για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Μπογέ έκανε μόνο θεραπείες, προκειμένου να φανεί αν μπορεί με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσει το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί.

Φαίνεται πως οι θεραπείες είχαν ανταπόκριση για τον 22χρονο άσο που ξεκίνησε σήμερα ατομικό. Κάτι που μαρτυρά πως πιθανότατα μπαίνει στην άκρη το σενάριο της επέμβασης, με τον Μπογέ να συνεχίζει την συντηρητική θεραπεία. Πλέον μένει να φανεί πως θα προπονηθεί τις επόμενες μέρες για να γίνει και σαφές το πότε θα μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Από εκεί και πέρα απόντες από τις προπονήσεις των ημερών είναι οι διεθνείς με τις εθνικές Ελλάδας Ανδρών (Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Οικονόμου) και Ελπίδων (Μπότος) και οι Λιβάια, Χουλτ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Κροατίας και Σουηδίας αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ